Ekonomi

Ekonomi är vår kategori för dig som vill ha en billig rollup. Detta är produkter vi kan hålla absolut lägsta pris på. Det är produkter som har samma fina bildvåd som övriga system men enklare kassetter. Dessa produkter är väldigt prisvärda och lämpar sig för kampanjer, tillfälliga expos eller där produkten inte ska transporteras fram och tillbaka och monteras upp och ner dagligen.

illig rollup

standard

Standard

Standard kallar vi vårt mellansortiment som vi kategoriserar produkter som har mest kvalitet för pengarna.

Produkterna är robusta och stadigare och vänder sig till den aktiva användaren. Produkter ur standardsortimentet är de vi oftast rekommenderar och här finner du flera varianter med livstids garanti på kassett och rullmekanism. Just nu är Penta från Spennare vår absolut storsäljare alla kategorier.

premium

Premium

Premium rekommenderar vi till de som vill ha det bästa och riktig skandinavisk kvalitet. Vi lämnar livstids garanti på hårdvaran. Detta är produkter för kunder som ska använda materialet mycket och ofta.

Ska du förse dina säljare på fältet med produkter rekommenderar vi premiumprodukter alternativt Penta serien ur standardsortimentet. Söker du en billig rollup som ska användas mer sparsamt rekommenderar vi något ur kategori Ekonomi.

livstids garanti

Livstids Garanti

 

Detta är produkter med mycket hög kvalitet. Kassetterna är gediget tillverkade och rullmekanismen väl beprövad.

Produkten är så bra och hållbar att vi på själva kassetten kan lämna denna generösa garanti.

Produkter med livstids garanti finner du i standard och premium kategorierna.

Skulle något mot förmodan gå sönder ersätter vi med en komplett ny produkt både bild och väska och skickar till dig omgående utan krånglig reklamationshantering.

e-rollup-vi-gillar

Vi gillar

 

Tummen upp symbolen sätter vi produkter som vi personligen rekommenderar.

Utifrån våra 17 år i branschen vet vi vad som är extra bra och dessa produkter får vårt emblem ”Vi Gillar”

Det är oftast produkter som både har hög kvalitet och ett lågt pris.