Banderoller och Backdrops

Banderoller till Sveriges bästa priser!

Banderoller är ett mycket effektivt och enkelt sätt att marknadsföra sig på och är därför mycket vanligt både utomhus och inomhus. Våra banderoller printas med miljövänlig färg på en kvalitativ och brandklassad gjuten banderollväv, kompletta med öljetter på varje meter för enkel upphängning. Nedan kan du snabbt och enkelt välja mellan några standardstorlekar, önskar du ett annat mått kan du välja den produkt som ligger närmst och sedan ange i kassan ditt önskade mått. Det går givetvis också bra att kontakta vår kundtjänst på [email protected].

Banderoller & Backdrops

Få reklamprodukter har sålt så mycket som banderoller! En banderoll med öljetter kan användas på otaliga sätt både ute och inne. Alla våra banderoller är miljömärkta och brandklassade och får användas inomhus på mässor.

Vi erbjuder två alternativ på material med helt olika egenskaper. Standard är en gjuten homogen väv som ger bra tryck och har bra hållbarhet även utomhus. Mesh är en hålad banderoll som släpper igenom lite luft, där den stora fördelen är att du kan montera denna på fasader med fönster utan att helt blockera ljusinsläpp och framförallt så ser man ut. Banderoller i mesh är också att föredra om du vill montera den på staket eller byggställningar för att minska vindfånget.

Vill du exponera ditt budskap på event kan du välja till någon av våra fristående ställningar som gör att du inte behöver ha en vägg eller annat att fästa emot, passar utomordentligt på t.e.x. golftävlingar.

Grafisk Hjälp

Behöver du hjälp med design och layout väljer du till grafisk hjälp så tar vi hand om allt det praktiska. Tveka inte höra av dig om du har frågor! Vår support är öppen 08:00-16:00 måndag- fredag. Maila oss på [email protected] eller ring oss på 0454-171 00.

banderoller