Mässdiskar, Mässbord & Podium

MÄSSDISKAR / MÄSSBORD

Mässdisken är den givna och mest naturliga samlingspunkten på mässan eller eventet. De flesta av mässborden har också bra med förvaring med hyllplan där du kan förvara broschyrer m.m. Hos oss hittar du ett stort utbud. Vår storsäljare Mässdisk Value, som är en lite enklare disk men extremt praktisk och lätt att montera. Men även mer robusta mässbord som även kan användas som en transportbox med plats för rolluper m.m. vid transport. Välkommen att kontakta oss om du är osäker på funktionen på de olika modellerna.

Mässdisken, en naturlig mötesplats på mässan.

Med en mässdisk/mässbord skapar du en naturlig plats på mässan där du enkelt skapar kontakt med dina besökare. Välj en mässdisk som passar dina ändamål i storlek och funktion. Många av dessa produkter kan även användas som en transportbox för övrigt mässmaterial vilket kan vara bra om din monter ska fraktas till olika mässor. Flera av mässborden har också utrymme på baksidan med hyllor där du enkelt kan förvara trycksaker, giveaways och annan reklam du vill dela ut till dina besökare.

Väljer du ett alternativ med reklam på framsidan exponerar du ditt varumärke längst fram mot besökare och förbipasserande vilket vi rekommenderar. Vill du komplettera din befintliga mässdisk med nytt budskap klickar du här.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 0454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.

mässdisk