Ett smart sätt att förnya sig!

Bildbyten till våra mässprodukter

Bildbyte

– Här har vi samlat de vanligaste produkterna som det är möjligt att beställa ett nytt budskap till. Saknas din produkt här är du välkommen att maila oss på [email protected]. Släng inte systemet och köp nytt – uppgradera med nya bilder istället. Kostnadseffektivt och miljövänligt!

Har du en Rollup av enklare variant som vår ekonomimodell är det dock inte lönsamt att byta bild då priset för en ny är i stort sett är detsamma. De lite dyrare produkterna lämpar sig väldigt bra för bildbyte och oftast kan man göra detta själv, behöver du en instruktion är det bara att höra av sig. Gällande våra textilväggar och PopUps är det väldigt kostnadseffektivt att byta bildbudskap om man har stativet / stommen.

Vill du se en video på bildbyte i en RollUp klickar du här. 

Några av de produkter som lämpar sig för bildbyte är: Textile Wall, PopUp, Case & Counter, Affischramar, Gatupratare, RollUps, Quick Podium m.fl.
Formaten på dina bildbudskap hittar du under respektive produkt, du behöver inte göra utfall eller passmärken. Behöver du hjälp med tryckfilen erbjuder vi grafisk hjälp som tillval. Du skickar då in dina bilder, texter och annat material så gör vi en skiss för påseende tills du är nöjd med utseendet inför ditt bildbyte.

När du är klar skickar du in dina filer via vår filuppladdning som du finner på vår hemsida, här kan du ladda upp filer innan eller efter order, vilket du vill.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 0454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.

bildbyte