Väderbeständigt eventtält med eget tryck

Reklamtält / Eventtält

Eventtält med ditt eget tryck som passar till alla event, mässor och festivaler, både inomhus och utomhus!
Tälten har en solid konstruktion med stomme i hexagon profiler av aluminium som lämpar sig väl för återkommande användning. Välj själv mellan enfärgade tak och väggar eller fullfärgsprintade där fantasin i designen kan flöda fritt.

Tältet monteras upp och tas ned utan verktyg på endast ett par minuter och taket kan behållas på när tältet fälls ihop. Förankrings-kit (stormlinor och pinnar) samt en enklare bärväska medföljer men vi rekommenderar att du väljer till extra tyngder. Materialet är vattentätt och brandklassat B1. Finns inte den variation på tält som du önskar nedan eller om du har andra frågor/funderingar är du välkommen att kontaka vår kundtjänst på [email protected].

Eventtält / Reklamtält med eget tryck

Med våra eventtält är ni skyddade både mot sol, vind och regn så låt inte vädret stoppa era utomhusevent! Som grund finns tälten i tre olika storlekar, därefter kan du också välja mellan olika väggar för att få tältet så anpassningsbart som möjligt. Välj mellan tryck på väggar och tak eller utan.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 0454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.

tält med eget tryck