Möjligheterna är många!

Digital Rollup och Digitala Skyltar

Tillsammans med våra kunder bryter vi ny is vid varje affär. Med uppdaterad teknik, användarvänlighet, stor kunskap, modern design och med svensktillverkad kvalité är våra produkter det självklara valet.

Våra skärmar kan fås som helt fristående, vägghängda, på enklare stativ, inbyggda i stativ eller som digitala gatupratare och prisskyltar. Till de flesta skärmarna kan du välja om du vill ha med eller utan touch och vill du köpa till vår klient/dator gör du detta enkelt under varje produkt. För att ta din skärm till nästa nivå på mässan eller i din utställning på företaget kan vi montera på din logga eller helfoliera stativen.

Här nedan har vi endast ett urval av våra produkter, hittar du inte det du är ute efter eller har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected].

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på +46 454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.