Billiga Mässmontrar för alla behov

PopUp Mässväggar & Mässmontrar

NYHET
fotovägg popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar brygghus
Stäng

Fotovägg

3,999 kr
Fotovägg är vår absolut mest prisvärda mässvägg när du behöver stor yta till ett lågt pris. Formatet är max 3 x 3 meter och systemet är justerbart från 2 x2 meter så du väljer själv storlek. Trycket sublimeras på polyestertyg som ger en reflexfri yta optimal för fotografering.
ISOframe Ripple popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar ripple1
Stäng

ISOframe Ripple

5,399 kr19,500 kr
Forma din displayvägg precis som du vill!Om enkelhet, snabb montering och flexibilitet är vad du önskar av ett portabelt utställningssystem så är ISOframe Ripple ett bra alternativ. Ett kostnadseffektivt system som kommer att ge events och mindre mässmontrar ett helt nytt utseende framöver. Istället för att bara rutinmässigt ställa upp ett antal roll-uper sida-vid-sida ger Ripple dig en ren, skarvlös grafikvägg som kan fås i stort sett hur lång som helst och vinklas i den form du önskar.
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Photowall VipWall
Stäng

PhotoWall – Selfie Wall

3,495 kr
 En något mindre fotovägg med ett väldigt lågt pris! Bildbudskapet har variabel storlek och en max yta på 240 cm bred och 230 cm hög.Ditt budskap printas på brandklassat tyg och du monterar hela systemet på några få minuter.Leveranstid cirka 7 arbetsdagar.
Show Flex popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar ShowFlex 1
Stäng

ShowFlex

6,995 kr
ShowFlex är vårt nya unika displaysystem som är lika enkelt och snabbt att använda som ett paraply. Ett högkvalitativt tygprint i stretchmaterial monteras fast på systemet så hela utställningsväggen är uppfälld och klar på runt 30 sekunder.Enheten väger dessutom inte mer än 5 kg, så du bär den lätt i vår hårda transportväska (”flight case”) eller i den vadderade tygväskan.ShowFlex finns i tre former: Kvadratisk, liggande och stående format. Alla med runt 5 mexponeringsyta
Vario Light popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar VarioLight1
Stäng

Vario Light

4,985 kr6,395 kr
Vario Light Curvad tygmonter i tre storlekar. Trycket sublimeras på polyester med miljövänlig teknik och det ingår tryck både fram och baksida. Inga verktyg behövs vid monteringen och allt går ner i den medföljande Trolleyn. Använd den som en konkav eller konvex monter. Se video genom att klicka på den lilla pilen i produktbilden.
VarioS popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar VarioS
Stäng

Vario S

4,750 kr6,500 kr
Vario S Modern och innovativ design, lätt att montera och helt skrynkelfri. Monteras helt utan verktyg på några minuter. Trycket sublimeras på polyestertyg som är tvättbart. Levereras komplett i transportväska. Du väljer själv om du vill ha tryck även på baksidan som ingår i priset. Välj mellan 4 olika bredder, höjden är 2300 mm på alla modeller.
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Expolinc Fabric wall curved 2
Stäng

Expolinc Fabric Wall Curved, en riktigt bra mässmonter från Expolinc

7,999 kr15,999 kr
Skräddasy din egen mässvägg!
 • Upp till 18 m2 bildvägg ryms i en väska / box
 • Skräddarsy din bildvägg med egna former och höjder
 • Lättmonterat system med patenterad teknik
 • Svensk kvalitet från Expolinc
 • Leveranstid cirka 8 dagar
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Expolinc Fabric Wall Kombo
Stäng

Expolinc Fabric Wall Kombo en stor och flexibel mässmonter

24,999 kr26,999 kr
Skräddasy din egen mässvägg!
 • Upp till 18 m2 bildvägg ryms i en väska / box
 • Skräddarsy din bildvägg med egna former och höjder
 • Lättmonterat system med patenterad teknik
 • Svensk kvalitet från Expolinc
 • Leveranstid cirka 8 dagar
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Expolinc Fabric Wall Straight
Stäng

Expolinc Fabric Wall Straight. En traditionell mässvägg i ny tappning.

7,999 kr14,999 kr
Skräddasy din egen mässvägg!
 • Upp till 18 m2 bildvägg ryms i en väska / box
 • Skräddarsy din bildvägg med egna former och höjder
 • Lättmonterat system med patenterad teknik
 • Svensk kvalitet från Expolinc
 • Leveranstid cirka 8 dagar
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Expolinc Fabric Wall Wave1
Stäng

Expolinc Fabric Wall Wave en mässmonter för dig som vill vara unik

13,999 kr
Skräddasy din egen mässvägg!
 • Upp till 18 m2 bildvägg ryms i en väska / box
 • Skräddarsy din bildvägg med egna former och höjder
 • Lättmonterat system med patenterad teknik
 • Svensk kvalitet från Expolinc
 • Leveranstid cirka 8 dagar
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Expolinc popup corner 600
Stäng

Expolinc PopUp Corner en mässmonter i vinkel som syns lite extra

23,999 kr
En nyhet är denna PopUp som består av två PopUp 3x3 som monteras samman i vinkel och kan höja intrycket i vilken monter som helst. Levereras komplett med bildvåder, belysning och den stora Case & Counter disken.
NYHET
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Popup Discount 720
Stäng

PopUp Discount komplett mässmonter

7,999 kr
Sveriges absolut billigaste PopUp komplett med allt du behöver i ett paket.Levereras med Transportbox som blir ett podie med din reklam. 2 st Halogen spotlights och givetvis bildvåder tryckta med ditt budskap.För dig som uppskattar ett lågt pris.Leveranstid från oss 48 timmar.
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Media Screen XL
Stäng

Media Screen XL en rollup som är extra hög för att synas mer

2,695 kr2,895 kr
Media Screen XL 100 cm bred med en höjd på hela 250 eller 300 cm för maximal synlighet. Beställ till connector kit så kopplar du ihop flera enheter till en mässvägg i obegränsad bredd. Denna RollUp i 300 cm höjd är en riktigt bra produkt om du vill sticka ut och synas lite extra i mässbruset. 
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Spennare popup s10
Stäng

PopUp S10 från Spennare

6,995 kr19,550 kr
Spennare Pop Up S10 - Kompromisslös kvalitet och vinnare av Red Dot Design Award för dig som vill exponera ditt varumärke i första klass. Du väljer mellan rak eller kurvad modell nedan samt om du vill ha komplett kit med disk / transportväska och lampor eller bra systemet.Allt levererad komplett med dina bilder och budskap. Systemet har livstids garanti.Leveranstid 2-3 dagar samt tid för frakt.
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Spennare textile popup s30
Stäng

PopUp Textile S30

4,550 kr5,995 kr
Popup Textile S30Komplett med aluminiumställning med plastkrokar samt en förmonterad velcroram för säker montering av tygbilden. Bildbudskapet kan sitta kvar även när ramen är ihopfälld. Leveranstid ca 7 arbetsdagar.
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar zipperwall 4 600
Stäng

ZipperWall en mässmonter i tyg som ger ett exklusivt intryck.

7,995 kr8,995 kr
ZipperWall är framtidens mässmonter! Levereras komplett med dubbelsidigt tryck och en robust transportbox. Bildbudskapet trycks på tyg som enkelt träs över systemet vid montering som görs på några få minuter. Trycket är brandklassat B1 och tillåtet på alla mässor och utställningar.Systemet finns i både rak och kurvad modell i två olika storlekar. Konkurrenternas pris på denna produkt är 10,000 - 12,000 kronor
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Expolinc popup rak
Stäng

Expolinc PopUp Rak är en mässmonter med raka gavlar

14,999 kr16,775 kr
PopUp 3x3 och 4x3 med raka gavlar & stora Case&Counter disken komplett med belysning. Allt du behöver för att exponera ditt varumärke på mässan. Systemet monteras på några minuter och allt får plats i boxen som också är en stor mässdisk med hyllplan på insidan. Leveranstid 4 arbetsdagar
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar Textilewall 600
Stäng

Textile Wall en mässmonter i tyg

5,595 kr6,595 kr
Textile Wall komplett med ditt bildbudskap & väska.En montervägg med ert budskap printat på brandklassat tyg vilket ger en naturlig känsla och en reflexfri bild. Systemet fälls upp och ner på några få sekunder och kommer komplett med bild och väska.Leveranstid på denna produkt är cirka en vecka. Behöver du bara nytt bildbudskap till ditt befintliga system klickar du här!
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar PopUp s20 600
Stäng

Popup S20 Standard

7,999 kr
PopUp S20 StandardThis is the market's cheapest PopUp in the premium segment from Swedish Spennare, which guarantees truly high quality. The system is mounted quickly and easily with the supplied display hoods that have a magnetic stripe on the back. Standard can also be supplemented with lighting and is also available as the PopUp S20 Komplett with a transport box with advertising messages and LED lighting included.Delivery time on this product is 48 hours plus shipping time.
popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar PopUp s20 komplett 600
Stäng

PopUp S20 Komplett mässmonter

13,975 kr
PopUp S20 KomplettMarknadens mest prisvärda PopUp i premiumsegmentet från svenska Spennare med högsta kvalitet. Systemet monteras snabbt och enkelt med de medföljande bildvåderna som har magnetlist på baksidan. Komplett kommer med två moderna LED lampor samt transportbox som snabbt blir en mässdisk med toppskiva och ert budskap på framsidan. Detta är ett mycket bra val för er som tänker transportera montern ofta då allt går ner i den skyddande boxen / disken.Finns även i version PopUp 20 Standard som är utan disk och belysning för endast 8999:- Leveranstid på denna produkt är 48 timmar plus tid för frakt.

PopUp Mässväggar

Kärt barn har många namn.
PopUp har blivit ett generellt ord för något som Expolinc haft som varumärke i många år. Ordet innefattar nu en rad olika produkter i folkmun. Få alternativ till ”reklamväggar” har så många namn och finns i så många olika utföranden. Vi erbjuder ett brett sortiment av dessa artiklar till väldigt låga priser och eftersom vi har egen produktion på det mesta kan vi hålla extremt korta ledtider, något som många kunder uppskattar. Två generella olikheter finns när du ska välja mässvägg och det är om du vill ha en monter i tyg eller en monter med fasta våder. Båda alternativen kan vara rätt, den traditionella våden ger ett exklusivt intryck av ditt varumärke med alla textilväggar har tagit mer och mer mark på senare år.

SE MER

Tyget har blivit billigt att trycka och är lätt, tar liten plats och är väldigt okänsligt för transport och kan vara ett bra val om man reser runt med sitt material ofta. Vår senaste storsäljare är PopUp Discount som med sitt låga pris tilltalar en väldigt stor kundgrupp som vill ha mycket för lite pengar. En annan storsäljare är S20 från Spennare som är en populär modell som håller mycket hög kvalitet.

Att ta fram tryckoriginal till de lite större montrarna kräver att man har koll på upplösning och format, vi hjälper dig gärna genom processen så att allt blir rätt till din PopUp – Mässmonter. Vår support är öppen dygnet runt och vi har byggt mässmontrar sedan 1997 och vet vad vi pratar om! Har du önskemål på andra modeller eller speciallösningar fixar vi det med.

mässväggar popup PopUp Mässväggar & Mässmontrar massvaggar sida