Billiga Mässmontrar för alla behov

PopUp Mässväggar & Mässmontrar

PopUp Mässväggar

Vi erbjuder ett brett sortiment av mässväggar och PopUps till låga priser. Tack vare vår egna produktion kan vi också ofta hålla korta ledtider, något som många kunder uppskattar. Två generella olikheter finns när du ska välja mässvägg och det är om du vill ha en monter i tyg eller en monter med fasta våder. Båda alternativen kan vara rätt, den traditionella våden ger ett exklusivt intryck av ditt varumärke men textilväggarna har tagit mer och mer mark på senare år tack vare deras praktiska egenskaper.

Tyget har blivit billigt att trycka och är lätt, tar liten plats och är väldigt okänsligt för transport och kan vara ett bra val om man reser runt med sitt material ofta. Vår senaste storsäljare är mässväggen PopUp Textile wall som med sitt låga pris tilltalar en väldigt stor kundgrupp som vill ha mycket för lite pengar. En annan storsäljare är S10 från Spennare som är en populär modell som håller mycket hög kvalitet.

Grafisk Hjälp

Att ta fram tryckoriginal till de lite större montrarna kräver att man har koll på upplösning och format, vi hjälper dig gärna genom processen så att allt blir rätt till din Mässmonter. Vår support svarar snabbt och vi har byggt mässmontrar sedan 1983 och vet vad vi pratar om! Har du önskemål på andra modeller eller speciallösningar fixar vi det med, välkommen att kontakta oss!

mässväggar