Gör ditt reklammaterial lättåtkomligt

Broschyrställ

Broschyrställ håller ordning på dina reklamblad!

Ska du ställa ut på mässa är ett broschyrställ ett måste! med ett broschyrställ gör du dina broschyrer lättillgängliga för dina besökare även om du står upptagen. Vi har en rad olika varianter för olika ändamål från vårt lågprisalternativ broschyrställ Nät för det facila priset av 549 kronor till de mer kompletta ställen som vår storsäljare  LYX.

Ska du resa runt på mässor och transportera ditt ställ kan det vara viktigt att välja något som har en bra transportväska och som tål att transporteras utan att gå sönder. Alla våra ställ kan fällas ihop med foldrarna kvar för att spara tid. Det finns även ställ som erbjuder en toppskiva och kombinerar att hålla ordning på dina foldrar och ger dig en liten mässdisk, en praktisk produkt för dig som inte vill släpa med dig för mycket mässmaterial och broschyrställ. Behöver du hjälp med utformning av foldrar eller trycksaker kan vi erbjuda detta genom att du väljer till grafisk hjälp.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 0454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.