OM OSS

Varumärket E-RollUp.se startades 2014 men vi som jobbar här har varit med sedan begynnelsen av Rollups och displaymaterial. Faktum är att vi i tillverkade vår första Rollup redan för 40 år sedan..

Vi grundades år 1983 i Karlshamn som ett skylt- och screentrycksföretag och var ett av de första tryckerierna i Europa att arbeta med den digitala tekniken. Dock har vi som ett av få tryckerier behållit våra två screentrycks-linjer för att kunna möta alla behov. Screentrycket har fortfarande unika egenskaper som inte digitaltrycket kan tillgodose. Tillsammans med screentrycket stoltserar vi med fem digitala printrar samt ett planbord för konturskärning. – Detta gör oss till ett av Sveriges mest kompletta tryckerier!

Idag producerar vi det mesta, bland annat – banderoller, displaysystem, dekaler, asfaltsreklam, fönsterdekor, vepor, broschyrställ, fasadflaggor, markskyltar, ljuslådor, bil- och lastbilsdekor, affischer, informations och varningsskyltar, förpackningslösningar och inte minst rollups! För oss är ingenting är omöjligt – tillsammans tar vi fram lösningar.

Vi arbetar hårt för att våra värderingar, Kvalité, Engagemang och Service ska genomsyra allt vi gör.

Välkomna att testa oss du också!

VÅRA UPPGIFTER

Org. nr: 556222-0912
Maxi Screen Skylt Reklam AB
Boktryckargatan 1
374 32 Karlshamn

Tel: 0454-171 00
Email: [email protected]

FACKLIGT ANSLUTNA

Vi är medlemmar i Fackförbundet GS. För oss är detta en garanti på att vi alltid har rättvisa löner, jämställdhet och en bra arbetsmiljö.