Om Oss – E-RollUp.se är både yngst och äldst…

Ta en minut och läs om oss.

Varumärket E-RollUp.se startade 2014 medan vi som jobbar här har varit med sedan begynnelsen av Rollups och displaymaterial. Faktum är att vi i just de lokaler vi driver verksamheten från idag en gång för 21 år sedan tillverkade vår första RollUp.

Idag är vi ett nischat bolag fokuserat på ett brett sortiment inom RollUp’s där vi kan erbjuda ett pris och en kvalitet som ingen av våra kollegor kan, med 21 år i branschen, besök på fabriken i Kina och med tusen och åter tusen rollups producerade genom åren vet vi vad vi pratar om och vi är så säkra på att våra kunder blir nöjda att vi har skippat hela vår reklamationsled, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka eller ny produkt blixtsnabbt, inget tjafs, så säkra är vi på att du som kund blir nöjd med oss och våra produkter.

Om oss:

Vi som driver E-Rollup.se är Alex Nerö, Jens Ende, Thomas Dahlbom & Niclas Johansson.
Alex som är grundare till välkända varumärken som 4Sign Norden AB och RollUpKungen AB har ett gediget förflutet i branschen och jobbar även som E-Handelskonsult med mottot från Ax till Limpa med fokus på B2B.
Jens som jobbat med reklam, grafisk design och försäljning i både London och Kapstaden har stor erfarenhet av kunders reklamperspektiv och designbehov vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna på marknaden!

Vi vet vad vi håller på med och det bjuder vi våra kunder på.. Prova oss ni också! Vill ni veta mer om oss är ni alltid välkomna att höra av er.

Välkomna.

om oss Om oss alex jens