Kompletta Flaggaor & BeachFlaggor i flera storlekar

Flaggor - Beachflaggor

Beachflaggor är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att synas stort och passar lika bra utomhus som inomhus. Våra beachflaggor finns i tre olika modeller och fyra olika storlekar med en mängd olika markfästen, är du osäker på vilken du ska välja är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Våra Beachflaggor och Flaggor till flaggstång printas med 100% genomblödning vilket innebär att motivet syns spegelvänt på baksidan. Är du intresserad av att köra fler än 10st flaggor eller önskar en annan storlek är nedan, kontakta oss då på [email protected].

Beachflaggor – Reklamflaggor

Beachflaggor har blivit omåttligt populärt de senaste åren. Tack vare att priset har gått ner, kvalitén blivit bättre och sortiment blivit större har gjort att fler och fler väljer att profilera sig med beachflaggor. Vi trycker alla våra flaggor på en brandklassad polyester som ger ett mycket bra tryck och har en lång hållbarhet. Flaggorna trycks med 100% genomtryck, vilket innebär att man trycker på en sida och låter det gå igenom tyget och blir således spegelvänt på andra sidan. Man mäter då ofta genomtrycket i procent t.e.x. 100/90 betyder 100% tryck på framsidan och 90% på baksidan, allt över 80% är mycket bra och ger ett bra visuellt intryck. En anledning till att man inte trycker individuella tryck på varje sida är att man då måste använda ett tyg med blockout för att trycken inte ska lysa igenom på andra sidan. Det som blir effekten om man tillämpar denna teknik är att man får beachflaggor som blir tjocka och tunga och inte alls rör sig i vinden på önskvärt sätt.

Ingen kan missa en flagga som vajar i vinden vilket gör detta till en utmärkt reklambärare i alla hänseende. Vi ser en ökad trend för dessa på utomhusevents där man kan kombinera med en rad olika markfästen. Det är viktigt att du väljer rätt markfäste så dina beachflaggor står rakt och framförallt inte blåser omkull. Jordspik är absolut stabilaste lösningen som man slår ner i marken och fungerar på alla porösa underlag. Jordskruven fungera bäst i solid jord som gräsmattor, inte i sand. Kryssfoten är också användbar då den fungerar både ute och inne och kan kompletteras med en vattentyngd för att stå stabilt. Våra populäraste varianter är: BeachFlagga Hajfena och BeachFlagga Droppen men också vår nya modell BeachFlagga Square har snabbt blivit populär.

Tryckfiler & Grafisk Hjälp

Att skapa original / tryckfiler för beachflaggor är lite mer komplicerat än t.e.x. en Rollup som är rektangulär medan flaggan har en o-reguljär form, därför har vi tagit fram speciella pdf mallar för detta. Väldigt många av våra kunder väljer till grafisk hjälp där vi tar hand om allt det grafiska och skickar korrektur och skiss innan tryck.

Dina filer sparar du i PDF format och laddar upp innan eller efter order via vår filuppladdning.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på +46 454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.

beachflagga