Kompletta BeachFlaggor / BeachFlag / Reklamflaggor i flera storlekar

Beachflaggor - Strandflaggor - Reklamflaggor

NYHET
beachflaggor Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor mega flax xl 4
Stäng

Mega Flag XL

3,999 kr4,999 kr
En flagga i två storlekar för dig som vill exponera ditt budskap inne på mässan eller utomhus oavsett om det blåser eller ej. Ytan på flaggan är 120 x 300 / 400 centimeter. Trycket är sublimerat på brandklassad polyester.
beachflaggor Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor beachflaggor hajfena 600 2
Stäng

Beachflagga Hajfena

799 kr2,297 kr
Välj flagga, fäste och ev tillbehör! Ladda ner en mall för att skapa tryckoriginal eller välj grafisk hjälp om du vill att vi ska ta hand om detta åt er. Våra flaggor är 100% stickad polyester, brandklassade och är anpassade för utomhusbruk.
Beachflagga Droppen beachflaggor Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor beachflaggor droppen 600 5
Stäng

Beachflagga Droppen

799 kr2,297 kr
Välj flagga, fäste och ev tillbehör! Ladda ner en mall för att skapa tryckoriginal eller välj grafisk hjälp om du vill att vi ska ta hand om detta åt er. Våra flaggor är 100% stickad polyester, brandklassade och tål utomhusbruk.
beachflaggor Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor flagga 600
Stäng

Flaggor med tryck

399 kr799 kr
SVERIGES BILLIGASTE FLAGGOR Flaggan har ett mycket högt exponeringsvärde och är därför viktig i många företags kommunikation. Våra flaggor tillverkas i högsta kvalitet av flaggpolyester särskilt anpassad för utomhusbruk.   En lista på rekommenderade storlekar för flaggstång och flaggor: Flaggstång 6 m: 150 cm bredd på flagga Flaggstång 7 m: 200 cm bredd på flagga Flaggstång 8 m: 240 cm bredd på flagga Flaggstång 9-10 m: 300cm bredd på flagga.
beachflaggor Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor windtracker
Stäng

Windtracker – Tillbehör till flaggor

1,200 kr
Windtracker är ett system som får flaggan att följa vindens riktning. Systemet gör att flaggan exponeras snyggt även om det är vindstilla. Flaggbyte sker med några enkla handgrepp, utan att flaggstången behöver fällas.
Lägg i varukorg

Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor

Beachflaggor  har blivit omåttligt populär de senaste åren. Ett pris som radikalt gått ner och en ökad kvalitet och ett större sortiment har gjort att fler och fler väljer att profilera sig med beachflaggor. Vi trycker alla våra flaggor på en brandklassad polyester som ger ett mycket bra tryck och har en lång hållbarhet. Flaggor trycks nästan uteslutande med genomtryck, dvs man trycker på en sida och låter det gå igenom tyget och blir således spegelvänt på andra sidan. Man mäter då ofta genomtrycket i procent te.x 100/90 betyder 100% tryck på framsidan och 90% på baksidan, allt över 80% är mycket bra och ger ett bra visuellt intryck. En anledning till att man inte trycker individuella tryck på varje sida är att man då måste använda ett tyg med blockout för att trycken inte ska lysa igenom på andra sidan. Det som blir effekten om man tillämpar denna teknik är att man får beachflaggor som blir tjocka och tunga och inte alls rör sig i vinden på önskvärt sätt.

SE MER

Ingen kan missa en flagga som vajar i vinden vilket gör detta till en utmärkt reklambärare i alla hänseende. Vi ser en ökad trend för dessa på utomhusevents där man kan kombinera med en rad olika markfästen. Det är viktigt att du väljer rätt markfäste så dina beachflaggor står rakt och framförallt inte blåser omkull. Jordspik är absolut stabilaste lösningen som man slår ner i marken och fungerar på alla porösa underlag. Jordskruven fungera bäst i solid jord som gräsmattor, inte i sand. Kryssfoten är också användbar då den fungerar både ute och inne och kan kompletteras med en vattentyngd för att stå stabilt. Våra populäraste varianter är: BeachFlagga Hajfena och BeachFlagga Droppen

Alla hårdvara till våra flaggor kommer i container från vår fabrik i Kina, detta ger oss möjlighet att vara den mest prisvärda leverantören på marknaden. Att skapa original / filer för våra beachflaggor är lite mer komplicerat än te.x en RollUp som är rektangulär medan flaggan har en o-reguljär form, därför har iv tagit fram speciella pdf mallar för etta till dem som är grafisk bevandrade. Väldigt många av våra kunder väljer till grafisk hjälp där vi tar hand om allt det grafiska och skickar korrektur och skiss innan tryck.

Dina filer sparar du med fördel i PDF format och laddar upp innan eller efter order via vår filuppladdning. Tänk på att inte blanda RGB och CMYK, passmärken och utfall behövs inte men gör det du anser enklast, vi hanterar alla varianter och är vana och ser alltid till att det blir rätt innan tryck.

Behöver du hjälp med dina Beachflaggor?

Vår support öppen dygnet runt, året runt. Chatta, ring eller maila oss så hjälper vi er att ta fram bästa lösningen för era beachflaggor.

beachflagga beachflaggor Beachflaggor – Strandflaggor – Reklamflaggor beachflagga 300