Se till att synas utanför butiken!

GATUPRATARE & TROTTOARPRATARE

En gatupratare en en prisvärd investering tack vare deras långa livslängd och låga pris. Våra gatupratare levereras med frontplats som skyddar affischen med budskapet. Våra storsäljare är A-ställ och Easy Sign tack vare deras låga pris. En annan storsäljare är vår gatupratare City Sign, med sin runda sarg i botten är detta den enda gatupratare som många kommuner tillåter utanför butiker och på gågator. Anledningen är att personer med nersatt syn lättare upptäcker skyltens sarg. Vill du ha något litet extra, missa inte att titta på vår digitala gatupratare.

Gatupratare / Trottoarpratare – Kärt barn har många namn!

Gatuprataren har funnits i många år och är fortfarande lika populär. Utanför butiker i stadsmiljö är de vanligaste platserna för dessa produkter. Vår modell City-Sign blev snabbt en storsäljare när flertalet kommuner införde förbud mot gatupratare på gågator, detta för att dessa är en fara för personer med nedsatt syn. City-Sign är den enda godkända gatuprataren i denna miljö då den har en ring längst ner runt foten som gör att skylten lättar upptäcks. På senare år har utbudet vuxit dramatiskt och framförallt finns det nu mycket större trottoarpratare som verkligen syns. En sådan är Wind Sign XXL med sin bildyta på 1189*1750 mm (Eurosize).

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på +46 454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.