Premium Rollups - Expolinc - Expand - Spennare

Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser!

BannerUp rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! bannerup
Stäng

Banner Up Cabrio

1,995 kr
BannerUp Cabrio är en helt unik roll-up från Mark Bric som säljs över hela världen. Älskad av reklambyråer och kreativa människor som vill ta nya grepp och bygga varumärken. Byt helt enkelt fronten på bildkasseten efter tycke och smak och anpassa till budskap och bild. I övrigt bygger den på vår klassiska BannerUp Plus kassett, av många ansedd som den bästa roll-upen på marknaden. I priset ingår tryck på frontpanelen. Bildbyte görs enkelt när du vill byta budskap.
LED rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! led3
Stäng

LED-RollUp

19,995 kr
LED-RollUp "NYHET RÖRLIG BILD"En RollUp som aldrig behöver byta ut och som garanterat ger dig mest synlighet på mässan!Kombinera upp till 10st enheter för att visa ditt rörliga budskap som ingen annan. Ladda ner PDF broschyrVisa bildspel eller video och styr enkelt skärmarna genom en app eller dator. "kräver lite kunskap i bildhantering" Leveranstid cirka en vecka. Ring oss på 020-20 30 30 om du vill ha offert på flera enheter eller vill ha mer information. Vår support är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. 
NYHET
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! rollit xl 2
Stäng

Rollit XL

1,695 kr6,995 kr
Det flexibla exponeringssystemet för bildvåder i storformat. Bredd upp till  240cm och höjd 225cm ger en exponeringsyta som verkligen framhäver budskapet och ger stora möjligheter för tilltalande bildlösningar. Systemet erbjuder både enkelsidig och dubbelsidig exponering. Den dubbelsidiga Rollit XL är den perfekta lösningen om man vill skapa ett centralt placerat blickfång. Snabb och enkel montering på några få sekunder. Rollit XL har dubbla teleskopiska stag som kan varieras i höjd från 95 – 225cm. Levereras med tygväska.
NYHET
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! expolinc rollup classic 2
Stäng

Rollup Expolinc Classic

1,899 kr3,250 kr
Roll Up Classic har av föreningen Svensk forms opinionsnämnd fått utmärkelsen “brukskonst”! Systemet är lätt att bära med sig och är snabbt klart för en presentation. Roll Up Classic finns i flera olika bredder och är tänkt för upprepad användning i olika typer av miljöer.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! Rollup T
Stäng

RollUp T

999 kr
RollUp T från svenska Spennare har lite extra höjd (218 cm) En kvalitativ RollUp med en fot som står stabilt. Komplett i vadderad väska med ditt tryck.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! Expolinc RUC mounted HIGH
Stäng

RollUp-Travel

2,495 kr2,895 kr
RollUp-Travel från Expolinc är för dig som reser och aktivt använder din RollUp. Levereras komplett med ett "Hard Case" som gör att du kan checka in den på flyget och vara säker på att du har en hel produkt när du kommer fram. 
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! LED rollup
Stäng

LED RollUp Display

3,499 kr3,999 kr
Komplettera din RollUp med ett rullande LED budskap.Du anpassar enkelt texten genom en app i din smartphone.Ger garanterat uppmärksamhet. Monteras enkelt även på befintliga RollUp´s 85 och 125 cm breda.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! Media Screen XL
Stäng

Media Screen XL en rollup som är extra hög för att synas mer

2,695 kr2,895 kr
Media Screen XL 100 cm bred med en höjd på hela 250 eller 300 cm för maximal synlighet. Beställ till connector kit så kopplar du ihop flera enheter till en mässvägg i obegränsad bredd. Denna RollUp i 300 cm höjd är en riktigt bra produkt om du vill sticka ut och synas lite extra i mässbruset. 
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! rollup penta 85 600
Stäng

RollUp Penta – Premium

995 kr1,999 kr
RollUps från Svenska Spennare i högsta kvalitet!En riktig premium produkt i bredder från 60 cm till 150 cm. Teleskoppinne gör justerbar höjd och en vadderad väska tillsammans med livstids garanti på kassetten gör detta till ett riktigt bra val.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! rollup luna 6001
Stäng

RollUp Luna | 60 till 200 cm

1,299 kr3,250 kr
RollUp LunaVårt senaste tillskott i RollUp familjen från svenska Spennare. Med teleskoppinne som standard väljer du själv höjd mellan 160 till 225 cm och denna modell har inga utstickande fötter i framkant. Levereras komplett med ditt bildbudskap i en vadderad väska. Finns i storlekar upp till 200 cm bredd.Leveranstid från oss 24 timmar.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! expolinc compact 85 600
Stäng

Rollup Compact – vår mest sålda roll-up från Expolinc

1,399 kr1,585 kr
RollUp Compact – Flexibel höjd 160-223cmNordisk kvalitet från välkända Expolinc till ett riktigt bra pris.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! rollup promo 600
Stäng

Rollup Promo kvalitet från Expand

1,275 kr
Kostnadseffektiv & enkel roll up för större kvantiteter från svenska Expand.Denna rollup passar när du behöver ett större antal, som exempelvis till kampanjer och produktlanseringar men ändå inte vill kompromissa med kvalitet. Den har en enklare design, men håller samma höga kvalitet som våra övriga roll ups i hållbarhet och funktion.Levereras komplett med bild, kassett och nylonpåse. Storlek är 85cm bred och 200cm hög. 
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! rollup expand quickscreen 600
Stäng

Expand Quickscreen 3 från Expand finns i olika färger

2,699 kr3,095 kr
Matcha din Roll Up med ditt budskap – Quick Screen 3 finns i sju olika färger. Denna roll-up har en attraktiv och unik design som ger en extra dimension av exklusivitet. När ditt budskap behöver bytas ut, ersätter du det enkelt med ett nytt. Levereras komplett med bild och väska. Ditt budskap gör du 85 cm brett och du väljer själv höjd 160 till 220 cm. Glöm inte jämföra våra priser! Vi slår det mesta.
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! rollup expand dubbel 2 600
Stäng

Expand Dubbelsidig – ditt budskap åt två håll!

3,095 kr
Expand dubbelsidig är en produkt från svenska Expand och heter MediaScreen 2.Denna roll-up är perfekt i miljöer där människor passerar från olika håll. Visa samma budskap på båda sidor eller visa två olika budskap. Priset avser komplett RollUp med ert printade budskap i en vadderad väska.Välj till lampa för att öka exponeringen ytterligare!
rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! Rollup utomhus lyx 600
Stäng

Utomhus Rollup Lyx står stabilt även utomhus

3,595 kr
En extra robust och dubbelsidig Rollup som tål både väder och vind! Tillverkad i silvereloxerat aluminium och med dubbelt fjädersystem som gör stället flexibelt och anpassat för utomhusbruk då det följer med vinden istället för att tippa över.Du kan välja att ha ett motiv på båda sidor eller två olika utan extra kostnad! Leverras med 2st exklusiva väskor

RollUps med hög kvalitet

behöver inte kosta skjortan! Hos oss på E-RollUp handlar du billigt, snabbt med högsta kvalitet. Sedan 1997 har vi haft svensk produktion och vet vad vi pratar om. Vå absoluta storsäljare i premiumsegmentet är
RollUp Penta från svenska Spennare. En kombination av kvalitet, design och lågt pris har gjort denna till vår absoluta favorit.

rollups Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser! Rollup Compact 2