Premium Rollups - Expolinc - Expand - Spennare

Rollups med hög kvalité till Sveriges bästa priser!

Vi har ett brett utbud av Rolluper som passar alla oavsett hur rollupen skall användas eller vilken budget man har. Ska du använda din Rollup flitigt, kanske ha med den på resor och dra den upp och ner för presentationer så ska du inte välja Rollup Ekonomi utan en av de lite dyrare modellerna i vårt premium segment nedan. Våra premium rolluper har en gedigen kassett och är stabilare och håller således för tuffare tag. Väven som printet görs på är en kvalitativ och brandklassad RollTex som har lite struktur för att ge ett exklusivt utseende. Ytan är semimatt och reflexfri och trycks miljövänligt utan några flyktiga organiska ämnen.

RollUp Penta från svenska Spennare är vår absoluta storsäljare i detta segment.  En kombination av kvalitet, design och lågt pris har gjort denna till vår absoluta favorit. Modellen finns också i flera olika bredder och har en teleskop pinne som gör att du kan justera höjden. Våra Rolluper kan även beställas med expresshantering, läs mer om detta här.

Rollup Luna

Från: 1,895 kr

Rollup Promo kvalitet från Expand

Från: Det ursprungliga priset var: 1,299 kr.Det nuvarande priset är: 1,099 kr.

RollUps med hög kvalitet

Premium rolluper som inte kosta skjortan! Hos oss på E-RollUp handlar du billigt, snabbt med högsta kvalitet. Sedan 1983 producerar vi i egna lokaler i södra Sverige.

Rollupen har blivit en av de absolut mest populära produkterna vad det gäller material till mässor och exponering av varumärken och produkter. Rollupen är idag också ett väldigt billigt alternativ och väldigt enkel att montera och transportera runt på olika ställen.

Snabb leverans

På alla våra rolluper erbjuder vi även Express Hantering, väljer du till detta alternativ levererar vi från oss redan samma dag som order om denna inkommer komplett innan 10.00 vardagar. Tid för frakt tillkommer alltid och kan variera beroende på vart i landet godset ska skickas.

Produktion i våra egna lokaler

Trycket görs på en Brandklassad RollTex. Ytan är semimatt och reflexfri och trycks miljövänligt. Svensk produktion gör att ledtiderna och kontroll på kvalitet blir enklare och snabbare. Alla våra Rollups trycks i vår egen fabrik i Södra Sverige / Blekinge.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 0454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected].