Något till alla monterytor och budgetar!

MÄSSPAKET

Har du inte varit på så många mässor innan kan det vara svårt att veta vilka produkter man skall köpa. Därför har vi här nedan tagit fram några förslag, både för mässor inomhus och mässor utomhus. Behöver du hjälp med att ta fram det grafiska materialet/tryckfilerna kan vi självklart hjälpa dig med detta också, välj då till detta som tillval på mässpaketets produktsida.

Monterpaket

Alla vill vi visa upp vårt företag från den bästa sidan under en mässa men ibland kan det vara svårt att veta vilka produkter man skall köpa. Därför har vi här försökt att underlätta lite för er genom att ta fram lite olika monterpaket med rolluper, mässdiskar, broschyrställ och monterväggar. Gör det enkelt för er att beställ ett färdigt monterpaket, addera en produkt som du tycker saknas eller låt dig bara inspireras!

Val av monterpaket

I kategorin “budget” har vi samlat tre olika förslag, tre olika varianter för dig som skall på den lilla mässan, har en begränsad budget eller kanske ska på en mässa för första gången. I nästa kategori “spara” hittar du prisvärda monterpaket för dig som vill ha stor exponering. I vår sista kategori “premium” finner du monterpaket för den lite större montern, för dig som ställer ut på mässor ofta eller som helt enkelt bara föredrar premium produkter.

Design/layout av tryckfiler

Tryckfilerna skall skapas i samma visningsyta som din valda produkt har, vilka storlekar som produkterna har hittar du under varje respektive monterpaket. Filerna kan du antingen ladda upp innan eller efter din order här. På länken kan du också läsa om hur filen skall vara utformad för bästa tryck resultat.

Grafisk hjälp

Vill du få hjälp med att sätta samman en tryckfil väljer du till vår tjänst ”Grafisk Hjälp” och laddar på samma sätt upp dina olika filer som du vill ha med på produkterna med en beskrivning så återkommer vi till dig inom kort med ett förslag.