Ett billigt och prisvärt alternativ!

Rollup Ekonomi - Sveriges billigaste rollup

Rollupen har kommit att bli den populäraste reklampelaren tack vare att den är lätt och smidig att bära med sig, monteras upp under minuten och är troligtvis det mest kostnadseffektiva sättet att visa upp sig på. Alla våra rolluper levereras komplett med kassett, bildvåd, en ihopfällbar pinne och väska. När du beställt din produkt laddar du upp din tryckfil här. Har du inte möjlighet att själv ta fram din fil kan du välja till vår tjänst “grafisk hjälp” under respektive produkt så hjälper vi dig med detta. Våra Rolluper kan även beställas med expresshantering, läs mer om detta här.

RollUp Square Max

Från: Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 895 kr.

Rollup Ekonomi

Rollupen har blivit en av de absolut mest populära produkterna vad det gäller material till mässor och exponering av varumärken och produkter. Rollupen är idag också ett väldigt billigt alternativ och väldigt enkel att montera och transportera runt på olika ställen.

Snabb leverans av Rolluper

På alla våra rolluper erbjuder vi även Express Hantering, väljer du till detta alternativ levererar vi från oss redan samma dag som order om denna inkommer komplett innan 10.00 vardagar. Tid för frakt tillkommer alltid och kan variera beroende på vart i landet godset ska skickas.

Rollup Ekonomi eller Premium?

Men vad är egentligen skillnaden mellan att köpa en Rollup för 450 kronor och en för 1500 kronor? Till största del är det kassetten som skiljer ekonomi varianterna mot premium. Ska du bara använda din rollup under ett event eller bara enstaka gånger är det en Rollup Ekonomi det absolut bästa valet. Kassetten är enklare och inte riktigt lika solid som de dyrare men den gör precis samma jobb. Ska du däremot använda din Rollup flitigt, kanske ha med den på resor och dra den upp och ner för presentationer så ska du inte välja Rollup Ekonomi utan en av de lite dyrare modellerna. Dessa har en gedigen kassett och är stabilare och håller således för tuffare tag.

 

Produktion i våra egna lokaler 

Trycket görs på en Brandklassad RollTex eller Max-Flat. Ytan är semimatt och reflexfri och trycks miljövänligt. Svensk produktion gör att ledtiderna och kontroll på kvalitet blir enklare och snabbare. Alla våra Rollups trycks i vår egen fabrik i Södra Sverige / Blekinge.

Våra vanligaste Rollup modeller

Vill man byta upp sig från vår absolut billigaste ekonomi rollup rekommenderar vi rollupen Impact från Spennare som har en starkare fot och stabilare pinne. Vill man ha ett annorlunda utseende på kassetten har vi modellerna Compass och Square.

Vill du uppgradera till en premium rollup är vår absoluta storsäljare RollUp Penta från svenska Spennare. Modellen finns i flera olika bredder och har en teleskop pinne som gör att du kan justera höjden.

 

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 0454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.