Ett billigt och prisvärt alternativ!

ROLLUP EKONOMI - SVERIGES BILLIGASTE ROLLUPS

-22%
Bannerstand rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt Compass
Stäng

BannerStand-Compass

899 kr 699 kr
Compass RollUp - Bang for your Buck.Mycket stabilt fot, vadderad väska och samma fina bildvåd som i våra övriga system. Denna produkt kommer finnas till detta pris under begränsad tid! Leveranstid: 24 timmar + frakt.
EcoRoll rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt ecoroll600x720
Stäng

EcoRoll

699 kr899 kr
NYHET - Miljövänlig RollUp med fri återvinning, vi ger också 10 kronor per såld RollUp till: Rädda Regnskog. Vikten är endast 2,5 kilo, lättast på marknaden! Ingen kompromiss på kvalitet - Bildvåden trycks på PP film med latexbläck helt utan kemikalier och avger ingen lukt. Brandklassad B1, levereras från oss inom 24 timmar från order. Format 85 x 200 cm - Kassetten är vit och gjord av miljövänlig returplast och håller mycket god kvalitet. En produkt för dig som är miljömedveten!
rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt mini rollup a3 a4
Stäng

RollUp Mini

249 kr325 kr
RollUp Mini - en RollUp i A3 eller A4 format när du vill nå ut med ditt budskap på begränsad yta.Passar på bardisken, i receptionen eller som meny på restaurangen.
NYHET
rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt Rollup Square Max
Stäng

RollUp Square Max

599 kr799 kr
Vår hetaste nyhet är denna RollUp som helt enkelt är lite för bra i förhållande till priset!Snygg rektangulär form för ett stilrent intryck, komplett med ditt tryck och vadderad väska gör nog detta till vår mest attraktiva RollUp när du har en snäv budget.
rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt rollup impact 85 600
Stäng

Impact – Svensk ekonomi RollUp

475 kr895 kr
Impact från Svenska Spennare är för dig som vill ha en billig RollUp men ändå det där lilla extra! Impact är uppgraderad med starkare fot, stabilare pinne och kommer med en lite bättre vadderad väska. Bilden trycker vi med miljövänlig latexteknik med riktigt bra färgåtergivning. Leveranstid 24 timmar + tid för frakt.
rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt rollup ekonomi waiter
Stäng

Rollup Ekonomi – Bredd 50 – 200 cm

425 kr1,999 kr
Prisvärda RollUps 50 till 150 cm En storsäljare för alla som gillar ett bra pris. Trycket görs på en Brandklassad RollTex duk som har lite struktur för att ge ett exklusivt utseende. Ytan är semimatt och reflexfri men viktigast av allt är att våra bilder håller sig spikraka i kanterna och trycks miljövänligt.Dina filer laddar du upp här. Detta kan du göra innan eller efter din order i den ordning du önskar.Du har väl inte missat vår nya miljövänliga EcoRoll med fri återvinning? läs mer här!
RollUp dubbelsidig ekonomi rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt dubbelsidigEkonomi
Stäng

Dubbelsidig RollUp ekonomi

1,695 kr2,195 kr
 Visa ditt budskap åt två håll samtidigt med vår dubbelsidiga RollUp.Du kan ha olika budskap på respektive sida. Bredd 85/100 cm och höjd 200 cmLevereras komplett i väska med ditt reklambudskap tryckt och färdigt.100% nöjd annars pengarna tillbaka!Leverans från oss inom 24 timmar + tid för frakt. 

RollUp Ekonomi

Vad är skillnaden mellan att köpa en RollUp för 485 kronor och en för 1500 kronor? RollUp Ekonomi är våra absoluta storsäljare då de med sitt låga pris har gjort en rockad på marknaden. Tidigare var marknaden begränsad till de dyrare systemen vilket ledde till att marknaden var mindre och de hade en längre livslängd.

Sedan 2007 när vi chockade marknaden med ett dåvarande pris om ”RollUp under tusenlappen” har mycket hänt men vad är egentligen skillnaden?

När ska man köpa en billig och när ska man köpa en dyrare? På E-RollUp är själva bildbudskapet samma i både RollUp Ekonomi och de dyrare varianterna och det är själva kassetten som är olika. Vi brukar säga att hög kvalitet är att leverera det kunden förväntar sig!

SE MER

Med ett så lågt pris är det väldigt många som använder sin RollUp under ett event eller bara enstaka gånger och då är en RollUp Ekonomi absolut bästa valet. Kassetten är enklare och inte riktigt lika solid som de dyrare men den gör precis samma jobb. Ska du däremot använda din RollUp flitigt, kanske ha med den på resor och dra den upp och ner för presentationer så ska du inte välja RollUp Ekonomi utan en av de lite dyrare. Dessa har en gedigen kassett och är stabilare och håller således för tuffare tag.

Flera av våra lite finare varianter har livstids garanti på själva kassetten. Vår RollUp Penta från svenska Spennare är vår absoluta storsäljare i detta segment. I segmentet av de billiga är RollUp  Ekonomi och RollUp Square Max storsäljare.

Om du nu väljer att köpa den billigare modellen och funderar på leverantör är det några saker du ska tänka på: Leveranstid! Många kunder har väldigt bråttom och därför levererar vi som standard utan extra kostnader från oss på 24 timmar.

Behöver du ännu snabbare erbjuder vi även Express Hantering då levererar vi från oss redan samma dag som order om denna inkommer komplett innan 11.00 vardagar. Tid för frakt tillkommer alltid och kan variera beroende på vart i landet godset ska skickas. Alla RollUps ser i princip likadana ut men så är inte fallet! det är stor skillnad på de olika och alla leverantörer har varierande kvalitet.

Bildbudskapen som olika leverantörer är generellt hög och tekniken idag är så pass bra att det ofta blir bra tryck. Dock är ju bildhanteringen och färginställningar som gäller att ha kontroll på. Vi på E-RollUp har ett helt kalibrerat flöde och skapar själva våra ICC profiler.

Vill du ta del av dessa och själv har ett kalibrerat flöde är det bara att höra av sig. Svensk produktion gör att ledtiderna och kontroll på kvalitet blir enklare och snabbare. Alla våra RollUps trycks i vår egen fabrik i Södra Sverige / Blekinge.

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig dygnet runt alla dagar i veckan. Ring oss på 020-20 30 30 eller chatta med oss.

Vi svarar även på mail dygnet runt på [email protected] Så oavsett om du väljer RollUp Ekonomi eller någon annan modell är du alltid välkommen till oss.

RollUp ekonomi rollup ekonomi Rollup Ekonomi – Billigt & Prisvärt basta priser rollup ekonomi