Testa oss du med!

5 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA E-ROLLUP

1.

SVERIGES LÄGSTA PRISER

Vi arbetar hela tiden med kunden i fokus. Vi tror och hoppas att genom Kunskap – Effektivitet – Låga kostnader kan vi leverera det kunden förväntar sig. Kunskapen sträcker sig ända tillbaka till 1983 och vi är veteraner inom både produktion av portabel display och e-handel. Vår effektiva produktion gör att vi kan hålla låga priser och hög kvalitet i kombination. Vilket gynnar dig som kund.

2.

LEVERANSTIDER

Med våra snabba leveranstider är vi ett bra val för dig som har bråttom! På våra rolluper har vi en garanti att skicka din beställning som är märkt med expresshantering samma dag om du beställer före kl. 10.00. Det kostar lite extra, men kan vara värt det om du har bråttom. Annars är vår standardleverans inom 3-4 arbetsdagar. På vissa produkter kan länge leveranstid förekomma, då kan du läsa om detta under respektive produkt.

3.

KVALITET

Sedan 1983 har vi arbetat med vår reklamfabrik och på den resan har vi lärt oss ett och annat. Vårt engagemang går längre än att bara producera, vi tar en stolthet i att vara bättre och erbjuda kunderna något som är över förväntan. Vi arbetar med seriösa leverantörer i allt vi gör, vi strävar efter att hålla den kvalitet vi vill stå för, med hållbarhet och miljön alltid i tanken. Detta i kombination med låga priser gör oss till ett bra val.

4.

MILJÖMEDVETNA

Vi arbetar för vår framtid och i våra digitala printrar trycker vi på PP film med bläck utan lösningsmedel. Detta gör vårt mässmaterial till ett bra hållbart alternativ ur ett miljöperspektiv. Vi arbetar för att minska miljöpåverkan på frakter både på gods in och ut och vårt emballage ska i största mån återanvändas och återvinnas.

5.

EN TRYGG E-HANDEL

Vår reklamfabrik har funnits sedan långt innan internet uppfanns. Närmare bestämt i över 40 år. Vi är här för att stanna och du kan lita på att vi levererar det vi lovar.