Banner Display

Rollupen har kommit att bli den populäraste reklampelaren och en Banner Display är förmodligen den närmst besläktade produkten men med något finare finish. Likt Rollupen är dessa displayer enkla att montera upp och ner men de lämpar sig bäst i miljöer där de ska stå uppställda under en längre tid. Det är också väldigt populärt att ställa de i bredd för att skapa en egen flexibel bildvägg/montervägg.

När du beställt din produkt laddar du upp din tryckfil här. Har du inte möjlighet att själv ta fram din fil kan du välja till vår tjänst ”grafisk hjälp” under respektive produkt så hjälper vi dig med detta.

Stäng

Banner Stand S10

2,195 kr2,250 kr
När en bild ska stå uppställd länge och ha ett minimalistiskt intryck är Banner Stand S10 ett perfekt val. Rekommenderas särskilt för reception, entré och liknande. Koppla ihop flera i bredd för att skapa en bildvägg. Banner Stand S10 är en kvalitéts produkt ifrån Spennare. Höjd: 216 cm Bredd: 80 cm / 100 cm Vikt: 4,7 kg / 5,4 kg Leveranstid: 5-7 arbetsdagar Tryckfil Originalet gör du i den bredd du väljer och 216 cm högt. Vi vill ha tryckfilen i samma format som din beställda rollup. Dina filer laddar du upp här. Detta kan du göra innan eller efter din order i den ordning du önskar. Grafisk Hjälp Vill du få hjälp med att sätta samman en tryckfil väljer du till vår tjänst ”Grafisk Hjälp” och laddar på samma sätt upp dina olika filer som du vill ha med på rollupen med en beskrivning så återkommer vi till dig med ett förslag.
Välj alternativ
Stäng

X-Foot S10

2,395 kr2,595 kr
X-Foot S10 är en perfekt produkt när du vill ha exponering men samtidigt få fri yta nertill. Designpatenterad fot med praktisk funktion, perfekt för receptionen, entré och liknande. Levereras komplett med ditt budskap i en praktisk och slitstark nylonväska. Höjd: Välj höjden själv, mellan 155-200 cm Bredd: 80 / 100 cm Leveranstid: 5-7 arbetsdagar Tryckfil Originalet gör du i den bredd (80/100 cm) samt i den önskade höjden, exempelvis 800 x 2000 mm. Du laddar upp din/dina fil/filer här. Detta kan du göra innan eller efter din order. Grafisk Hjälp Vill du få hjälp med att sätta samman en tryckfil väljer du till vår tjänst ”Grafisk Hjälp” och laddar på samma sätt upp dina olika filer som du vill ha med på layouten med en beskrivning så återkommer vi till dig med ett förslag.  
Välj alternativ

Produktion i våra egna lokaler 

Trycket görs på en Brandklassad RollTex. Ytan är semimatt och reflexfri och trycks miljövänligt. Svensk produktion gör att ledtiderna och kontroll på kvalitet blir enklare och snabbare. Alla våra Banner Stands trycks i vår egen fabrik i Södra Sverige / Blekinge.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på 020-20 30 30 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.