Minimalistisk och exklusiv exponering

Banner Display

Rollupen har kommit att bli den populäraste reklampelaren och en Banner Display är förmodligen den närmst besläktade produkten men med något finare finish. Likt Rollupen är dessa displayer enkla att montera upp och ner men de lämpar sig bäst i miljöer där de ska stå uppställda under en längre tid. Det är också väldigt populärt att ställa de i bredd för att skapa en egen flexibel bildvägg/montervägg.

När du beställt din produkt laddar du upp din tryckfil här. Har du inte möjlighet att själv ta fram din fil kan du välja till vår tjänst “grafisk hjälp” under respektive produkt så hjälper vi dig med detta.

Produktion i våra egna lokaler 

Trycket görs på en Brandklassad RollTex. Ytan är semimatt och reflexfri och trycks miljövänligt. Svensk produktion gör att ledtiderna och kontroll på kvalitet blir enklare och snabbare. Alla våra Banner Stands trycks i vår egen fabrik i Södra Sverige / Blekinge.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du behöva mer information om vilken produkt du ska välja finns vår support här för dig. Ring oss på +46 454-171 00 eller skriv ett mail till [email protected]. Vi finns även tillgängliga via chatt här på vår hemsida.