Banderoller och Backdrops

Banderoller till Sveriges bästa priser!

banderoller Banderoller till Sveriges bästa priser! Backdrop 600
Stäng

Backdrops i 220g tyg

1,525 kr4,300 kr
Backdrop i stickad polyester 220g ger ett naturligt intryck och lämpar sig exponering på mässor, scener, teatrar, fotobakgrund och för band som vill ha exponering. Tyget är brandklassat och har öljetter varje meter. Vill ni istället för öljetter ha kardborre så löser vi det också. Tveka inte höra av er om ni vill ha offert på andra storlekar. Söker du traditionella banderoller hittar du dem här! Leveranstid: 5-7 arbetsdagar.
3x2 meter banderoll banderoller Banderoller till Sveriges bästa priser! bg1web
Stäng

Banderoller med öljetter och tryck

395 kr2,499 kr
Banderoller är ett bra och billigt sätt att synas! De kan användas på fasader, arenor såväl ute som inne. Välj mellan traditionell eller hålad mesh. En Banderoll är lätt att sätta upp och ta ner, den tar liten plats och är lätt samt tål väder och vind.Alla banderoller är kompletta och inkluderar öljetter och fullfärgstryck, välj till gummisnodd för enkelt montage. Trycket görs på 450 grams brandklassad gjuten banderollväv av högsta kvalitet. Leveranstid: ca 4 arbetsdagar.
EXL banderoller Banderoller till Sveriges bästa priser! exl
Stäng

Banderollställning – EXL Arena Heavy

3,500 kr3,750 kr
EXL Arena är ett banderollstativ avsett för utomhusbruk med inbyggda vikter i konstruktionen för bra stabilitet. Viks enkelt ihop med budskapet kvar i systemet för transport.

Banderoller & Backdrops

Få reklamprodukter har sålt så mycket som banderoller! En banderoll med öljetter kan användas på otaliga sätt både ute och inne. Alla våra banderoller är miljömärkta och brandklassade och får användas inomhus på mässor. Vi erbjuder två alternativ på material med helt olika egenskaper. Standard är en gjuten homogen väv som ger bra tryck och har bra hållbarhet även utomhus. Mesh är en hålad banderoll som släpper igenom lite luft med en stora fördelen är att du kan montera denna på fasader med fönster utan att helt blockera ljusinsläpp och framförallt så ser man ut. Vill du exponera ditt budskap på event kan du välja till någon av våra fristående ställningar som gör att du inte behöver ha en vägg eller annat att fästa emot, passar utomordentligt på te.x golftävlingar. Behöver du hjälp med design och layout väljer du till grafisk hjälp så tar vi hand om allt det praktiska. Tveka inte höra av dig om du har frågor! Vår support är öppen dygnet runt hela året och vi har sysslat med banderoller sedan 1997.

banderoller banderoller Banderoller till Sveriges bästa priser! banderoll slide